192 км/год: у Борисполі екіпажі поліції влаштували перехоплення водія який не зупинився й перевищив швидкість

У Борисполі екіпажі поліції влаштували перехоплення водія. За повідомленням поліції Бориспільщини у Facebook він перевищив швидкість, не виконав вимогу про зупинку. Патрульні склали на водія адміністративні матеріали, передає Громада News.

У середу, 26 липня, близько 18-ї години, на автодорозі Київ – Харків, під час відпрацювання швидкісного режиму за допомогою приладу TruCAM, охоронці порядку виявили автомобіль BMW X5, який рухався зі швидкістю 192 км/год. Поліцейський завчасно подав водію вимогу про зупинку за допомогою червоного сигнального диску. Коли той не виконав вимогу патрульного та на великій швидкості поїхав далі правохоронці одразу ж передали орієнтування іншим екіпажам поліції й невідкладно вирушили за порушником.

У висновку транспортний засіб вдалося зупинити на 77 кілометрі автодороги Київ – Харків. На водія склали протокол за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів) КУпАП.

А тим часом поліція Київщини затримала жителя Борисполя, який організував злочинну гупу, що збувала метадон.

Exit mobile version