На Бориспільщині сільський голова марно розтратив понад 800 тисяч гривень

На Бориспільщині викрили сільського голову який марно розтратив бюджетні грошові кошти у сумі понад 800 тисяч гривень. Про це Громада News пише посилаючись на сторінку Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області у Facebook.

Повідомляється, що 40-річний голова однієї з сільських рад області, зловживаючи своїм службовим становищем, закупив електрогенераторні установки, які не відповідають характеристикам та специфікації договору. Вказаними діями сільський голова марно розтратив бюджетні грошові кошти у сумі понад 800 тисяч гривень.

Правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини провели санкціонований обшук й виявили документацію та інші речові докази, які доводять причетність особи до скоєння правопорушення.

За фактом розтрати майна шляхом зловживання особою своїм службовим становищем, вчиненою в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури, слідчі повідомили про підозру зловмиснику [ч. 5 ст. 191 ККУ].

Exit mobile version