У Яготині влада обговорила стратегію розвитку громади до 2027 року: що у планах

29 вересня 2023 року відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Яготинської міської територіальної громади на період до 2027 року, пише Громада News з посиланням на сторінку Яготинської міської ради у Facebook.

Повідомляється, що керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради Володимир Галицький, який головував на засіданні, ознайомив присутніх з проведеною роботою між першим та другим засіданням робочої групи по підготовці матеріалів Стратегії. Після цього начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоефективності міської ради Сергій Дьогтяр ознайомив присутніх зі станом розробки Стратегії, зокрема результатами соціально-економічного аналізу громади, інформацією про результати опитування бізнесу та мешканців громади, подальшими етапами роботи при розробці Стратегії громади.

Слід зазначити, що під час розгляду результатів опитування мешканців та бізнесу громади особливу увагу було приділено їх баченню стану справ в громаді та проблемним питанням, які турбують мешканців громади.

«Робочою групою акцентовано увагу на тому, що громада повинна максимально використати свої сильні сторони та працювати над мінімізацією слабких сторін, враховуючи наявні можливості та ймовірні загрози для розвитку громади. Запропоновано до розгляду та внесення пропозицій щодо визначення внутрішніх сильних та слабких сторін громади, зовнішніх можливостей та загроз (SWOT- аналіз), які можуть вплинути та перешкодити розвитку громади», – йдеться у повідомленні де додають, що матеріали засідання найближчим часом будуть розміщені на офіційному сайті Яготинської міської ради.

Нагадаємо, Яготинська громада отримала новий шкільний автобус.

Exit mobile version