У Студениківській громаді провели звітній концерт художніх колективів

Днями у Студениківській громаді відбувся звітній концерт художніх колективів. Інформує HromadaNews з посиланням на Фейсбук-групу Студениківської ОТГ.

Метою цього заходу було показати кожен колектив громади. Голова громади Марія Лях назвала його Молитовним.

Відмічають, що до концерту завітав захисник з-під Бахмута. Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих воїнів.

«Тільки у єдності, у вірі, у невтомній праці кожного на своєму робочому місці здобудемо перемогу. Пам’ятаємо усіх поіменно, зробимо усе, щоб імена наших Героїв ніколи не зникли із пам’яті. Донатами, молитвою, смаколиками, дзвінками, любов’ю і піснею, – усім, чим можемо, будемо підтримувати наших хлопців, наближаючи перемогу», – сказала вона.

Окрім цього на захід вітав гостей староста села Переяславське Михайло Ємельяненко, а очільниця культури Студениківської громади Зоя Тимченко побажала творчих успіхів та нових досягнень усім колективам, які радували гостей своїми виступами.

Зокрема, хореографічний колектив «Барвінок» Будинку культури села Переяславське представив свої досягнення. Зазначається, що артисти під керівництвом Олександра Козачка працюють багато років.

 «Представляємо вам чудові хореографічні колективи, які з’явились нещодавно, але полонили серця глядачів», – йдеться у повідомленні.

У звітному концерті також взяли участь колективи «Каблучок» та «Перлина». Зазначається, що артисти «Перлини» під керівництвом Юлії Лупаїної стали переможцями Всеукраїнського дистанційного конкурсу мистецтв, що проходив 25 грудня за підтримки Міносвіти та Мінкульту України.

«Хореографічний колектив «Каблучок» також лауреат багатьох конкурсів, на огляді представив дві танцювальні композиції: «Подоляночка та «Весела краплинка»», – відмічають таланти юних артистів.

Завершився трьохгодинний концерт спільним виконанням пісні «Червона калина». Адміністрація Студениківської громади бажає колективам подальших успіхів у кар’єрі.

Exit mobile version