Громади Бориспільщини долучились до прямого зв’язку з Президентом

У неділю, 30 липня, відбувся прямий зв’язок керівників громад, районів та областей з Президентом України Володимиром Зеленським, передає Hromada.

Як зазначив начальник Бориспільської РВА Руслан Дяченко, під час конгресу було заслухано три важливих питання. Серед іншого обговорювали питання використання бюджету, оборони та соціального життя.

«Як зазначив Президент, бюджет – це завжди дзеркало пріоритетів держави, області, громади. Нині перший пріоритет усюди в Україні може бути лише один: це оборона. Другий пріоритет – соціальна стійкість України: кожного міста, кожної громади, тобто це захист нормального життя людей», – написав Дяченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він додав, що координують зусилля для забезпечення сталої роботи систем життєзабезпечення громад і об’єктів критичної інфраструктури.

«Готуємось до опалювального сезону та продовжуємо об’єднуватись задля посилення нашої безпеки і наближення Перемоги!» – зауважив пан Руслан й наголосив на розумній доцільності у використанні бюджетних коштів.

«Він мав непохитну волю та велике серце, готове вступити у бій…»: на війні загинув 19-річний Герой з Яготина Валентин Семеров.

Exit mobile version